Užsakymai ir konsultacija tel.
8 625 00058

Nemokamas
pristatymas*

* virš 100 ‎€.

Atsiimkite prekes
Vilniuje
Atsiskaitymas
atvežus
Akcija galioja iki:
2024.04.30

Gamintojas

Filtruoti

Rekuperatorius Electrolux EPVS-650

Našumas 650 m3/h, palubinis

Rekuperatorius Electrolux EPVS-650
Kaina: 0,00 €

Nemokamas pristatymas!

Įtraukti į krepšelį

Aprašymas:

Electrolux yra atpažįstamas elektros prietaisų gamintojas. Electrolux rekuperatorius sukurs komfortišką, gaivų patalpų klimatą, be to sureguliuos drėgmės lygį.
Šie įrenginiai išsikiria ir tuo, kad turi lengvą valdymo sistemą, pasižymi itin kokybiškais oro filtrais, membraniniu šilumokaičiu.
Tai rekuperacinės vėdinimo sistemos ieškantiems optimalaus kokybės ir kainos santykio. 

Techniniai parametrai:

Modelis: Electrolux EPVS-650
Našumas: 650 m3/h
Naudingo veikimo koeficientas: 90 %
Elektros suvartojimas: 190 W
Atvamzdžiai: 195 mm
Aukštis: 310 mm
Plotis: 995 mm
Ilgis: 970 mm
Svoris: 43 kg
Gamintojas: Electrolux (Švedija)

Prekės aprašymas:

  • Kompaktiškumas - Dėl kompaktinės monoblokinės konstrukcijos įrenginiai lengvai montuojami tiesiog už pakabinamų lubų.
  • Nereikalauja drenažo nuvedimo - Rekuperatoriaus medžiaga leidžia perduoti drėgmę iš ištraukiamo oro į tiekiamą, tokiu būdu kondensatas, esantis šaliname ore, kartu ir drėkina tiekiamą orą ir nesikaupia sistemoje.
  • Išmani valdymo sistema - Integruota automatikos sistema su valdymo pultu apsaugo rekuperatorių nuo apšalimo, kontroliuoja filtro užterštumą, leidžia programuoti įrenginio darbo režimą savaitei.
  • Tylus veikimas - Dėl vidinės ir išorinės izoliacijos pasiekiamos žemos triukšmo charakteristikos, įrenginys veikia be vibracijos.
  • Aukštas energijos efektyvumas - Oras šildomas ir drėkinamas nenaudojant elektros energijos dėl membraninio rekuperatoriaus su padidintu šilumos mainų paviršiumi ir naudingumo koeficientu net iki 90 proc.
  • Komfortiškas drėgmės palaikymas - Plokštelinis membraninio tipo rekuperatorius utilizuoja šiluminę energiją, perduodamas ją iš šalinamo oro tiekiamam šviežiam orui bei išlyginas tiekiamo ir ištraukiamo oro drėgmės lygį.
  • Patikimumas - Veikia net iki -10 laipsnių šalčio be elektrinio oro šildytuvo. Electrolux produkcija sertifikuota pagal CE standartus.