Užsakymai ir konsultacija tel.
8 625 00058

TitulinisŠildymo katilaiKombinuoti granuliniai katilai

Kombinuoti granuliniai katilai - Šildymo katilai

Pastatų šildymu rūpintis niekada ne vėlu, nors paklausa ženkliai išauga artėjant šaltajam metų sezonui. Kiekvienas, kuris domisi šildymo alternatyvomis, prioritetą teikia komfortabiliam šildymui, kuris reikalautų kuo mažiau laiko ir priežiūros. Šildymas granulėmis pradėjo populiarėti palyginti neseniai ir dabar lygiaverčiai kovoja su šildymu malkomis.

Granulinį katilą sudaro granulių degiklis, granulių konvejeris (dar vadinamas šneku) ir talpa granulėms (dar vadinama bunkeriu). Granulinius katilus pagal jų automatizavimą galima skirti į dvi grupes: pilnai automatizuoti granuliniai katilai automatiškai užsidega ir užgęsta, jie reikalauja ženkliai mažiau priežiūros, kadangi patys šalina pelenus į atskirą konteinerį ir išvalo šilumokaitį. Mažiau automatizuoti granuliniai katilai  tik automatiniu būdu tiekia granules iš granulių talpos į pakurą. Granulinis katilas yra geriausias sprendimas tiems, kuriems svarbus patogumas, komfortas ir ekonomiškas šildymas. Vienas didžiausių granulinių katilų privalumų - itin mažos laiko sąnaudos jų priežiūrai, nes kuro papildymas reikalingas kas 3-5 dienas, jei sumontuotas standartinis bunkeris. O tai palyginti su kūrenimu malkomis ar kitų kuru, yra labai patogu.

Norintiems efektyvios šildymo sistemos ir universalumo, idealus pasirinkimas bus kombinuoti granuliniai katilai. Šie katilai turi dvi pakuras, o tai sudaro galimybę deginti medžio granules ir kaip atsarginį kurą naudoti malkas ar pjuvenų briketus. Toks šildymo būdas ne tik užtikrina komfortą, tačiau suteikia saugumo, kad pritrūkus granulių ar tiesiog įvykus tam tikram gedimui (juk žinome, kad gedimai visada būnu pačiu ne laiku), Jums nereikės nerimauti, nes katilą galėsite užkurti kietuoju kuru - malkomis. Automatizuota katilo sistema, pasibaigus vienam kurui, automatiškai persijungia į šildymą kitu kuru.

Priklausomai nuo savo poreikių, galite pasirinkti įvairaus galingumo kombinuotus granulinius katilus.

Kombinuoti granuliniai katilai pasižymi tokiomis savybėmis kaip aukštas naudingumo koeficientas tiek deginant granules, tiek malkas, daugelis katilų turi didelę talpą malkoms, storą katilo plieną, užtikrinantį, kad katilas tarnaus ilgai, o šilumą skleis efektyviai. Pasirinkusieji katilą su nerūdijančio plieno degikliu, galės mėgautis katilo ilgaamžiškumu bei ženkliai mažesniais eksploatavimo kaštais.

Kombinuoti granuliniai katilai - tai aukšta kokybė, pažangios technologijos ir Jūsų komfortas bei laiko taupymas. 

Kombinuotų granulinių katilų pasiūlą galite rasti granulinių katilų puslapyje.